Inchirieri Masini

Inchirieri Masini Sofer

Oferim posibilitatea de a inchiria masini si cu sofer. Masina cu sofer poate fi comandata la orice ora oriunde in Bucuresti. Pentru a inchiria masini cu sofer intr-un alt oras va rugam sa ne contactati. Realizam o verificare foarte atenta a masinilor inaintea predarii catre client pentru a asigura o desfasurare ireprosabila a serviciului de inchirieri masini. Pentru inchiriere masini pe prioade mai lungi. Folosind serviciul nostru de inchirieri masini beneficiati de promptitudinea unei echipe de specialisti cu o experienta de peste 5 ani si jumatate in domeniul de inchirieri masini si cu o flota de masini care isi mareste sigur numarul de masini, angajati si servicii, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de masinile inchiriate si de serviciile oferite de firma noastra.

Inchirieri Masini cu Sofer cu transfer in toata orasele din Romania cum ar fi : Bucuresti , Otopeni , Baneasa , Ploiesti , Constanta , Brasov , Cluj , Timisoara , Arad , Targoviste , Craiova , Iasi , Pitesti etc. Inchirieri Auto cu Sofer, Masini de inchiriat cu sofer, Inchirieri masini cu sofer.

Inchirieri masini ofera servicii inchirieri autoturisme in Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj, Timisoara si in principalele orase din tara. Inchirieri masini incearca sa puna un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor sai. Calitatea serviciilor oferite este cea mai buna din Romania. Incercam sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin servicii de calitate si profesionalism. Renumele nostru depinde de aspectul si buna functionare a masinilor oferite spre inchiriere. Acordam atentie maxima parcului nostru auto. Inchiriind de la noi, veti primi masina in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare. Oferim asistenta 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ce pot aparea in timp la automobil.

Tarifele sunt exprimate in Euro/zi, acestea includ: agurarea RCA si CASCO FULL*, Rovigneta, asistenta rutiera nationala, km nelimitati, livrare gratuita pe toata raza Bucurestiului. Conditii de plata pentru Inchirieri masini: Acceptam toate cartile de credit internationale (Eurocard, Mastercard, Visa, American Express). De asemenea pentru a inchiria o masina puteti achita cash in LEI / EUR / USD. Plata integrala se face in momentul semnarii contractului de inchiriere. In Bucuresti sau in tara, la domiciliul clientului, la Aeroportul Baneasa sau Otopeni, RENT A CAR TOP va ofera masini de inchiriat cu sau fara sofer dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Testeaza calitatea masinilor de inchiriat de la Rentacartop. Rent a car top reprezinta o intreprindere tanara avand ca unic obiect de activitate Inchirieri masini Bucuresti si Inchirieri auto pretutindeni in Romania. Pentru orice tip de cerere Inchirieri masini, compania noastra va pune la dispozitie masini de inchiriat de clasa mica si mare. Indiferent de cerere Rent a car top este solutia satisfacerii nevoilor clientilor. Pentru abonare accesati site-ul www.rentacartop.ro specializat in inchirieri masini si inchirieri auto. Scopul serviciului de inchirieri masini este acela de a oferi clientilor calitate, confort, siguranta, si masini de inchiriat cat mai performante. Exista o clasificare de masini de inchiriat variata astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor. Va putem face o prezentare succinta de masini de inchiriat disponibile oricand si dotate tehnic pentru a evita orice neplacere: Dacia Logan, Renault Simbol, Chevrolet Aveo, Fiat Linea, Opel Corsa, Volkswagen Golf 5, Peugeot 308, Volkswagen Polo, Ford Focus, Opel Astra, Skoda Octavia, Hyundai Santa Fe. Inchirieri de masini se fac conform programului stabilit de catre potentialul client oferindu-se totodata asistenta gratuita pe tot parcursul inchirierii de masini. Calitatea serviciilor firmei Rent a car top masini de inchiriat este confirmata de multumirea neconditionata a clientilor care au apelat la oferta noastra de inchirieri masini. Doriti sa economisiti timp si bani? Apelati firma noastra de inchirieri masini si nu o sa fiti dezamagiti. Va punem la dispozitie masini de inchiriat cu asigurare Full Casco astfel incat indatoririle d-voastra fata de masina de inchiriat sa se reduca substantial. Indiferent de cererea clientului, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie avand un program avantajos pentru clientul sau.