Inchirieri Masini

Termeni Rent a Car

1. DURATA CONTRACTULUI: Contractul se incheie pentru o perioada de minim 24 ore,incepind cu data si ora stipulate in contract,si pina a doua zi la aceeasi ora.Prima ora dupa cele 24 ore este gratuita,ce depaseste va fi taxat ca si o zi intreaga.Depasirea cu 4 ore a termenului de predare stabilit in contract,fara o notificare in prealabil,verbala sau scrisa,va atrge dupa sine declararea la organele de politie,a furtului autoturismului. Ziua suplimentara va fi tarifata in aceleasi conditii ca si cele din contract, proprietarul avind dreptul de a retine suma datorata din garantie. Contravaloarea servicilor de inchiriere se achita in avans,iar in cazul platii cu credit card se percepe un comision de 3%.In cazul platii acesteia prin virament bancar chiriasul are obligatia de a efectua plata in ziua emiterii facturii,in caz contrar proprietarul isi rezerva dreptul de a intrerupe contractul pina la achitarea acesteia. Esta interzis a se parasi teritoriul Romaniei fara acordul scris al prprietarului,si a efectua reparatii/tractari la autoturismele inchiriate fara acordul proprietarului.

2. OBLIGATII SI GARANTII: A.Chiriasul este obligat a)sa foloseasca autoturismul cu grija unui bun prprietar b)sa fie posesorul unui permis de conducere cu o vechime de minim 2 ani c)sa returneze autoturismul la ora si locul indicate in contract d)sa plateasca in avans suma totala a chiriei pentru perioada stabilita in contract, precum si o garantie returnabila integral la incetarea contractului daca au fost respectate clauzele contractuale. e)sa declare toti soferii aditionali f)sa prezinte toate documentele de constatare si procesul verbal de la politie,in cazul in care a fost implicat intr-un eveniment rutier g)sa nu subinchirieze autoturismul h)sa nu transporte pasageri sau bunuri contra unor foloase banesti i)sa nu transporte mai multe persoane decit este nr de locuri din talon j)sa nu utilizeze autovehicolul in competitii auto,off-road sau activitati vinatoresti k)sa nu utilizeze autoturismul pentru alte scopuri decit cele pentru care a fost fabricat,adica in concordanta u recomandarile fabricantului l)sa restituie autoturismul curat,in caz contrar va fi obligat la plata unei taxe de curatenie B.Chiriasul trebuie sa suporte in totalitate toate daunele provocate in urmatoarele situatii: a)a condus autoturismul sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor stupefiante b)in cazul furtului autoturismului,o data cu dovada(procesul-verbal)de la politie, chiriasul nu preda actele si cheile autoturismului c)avarierea autoturismului s-a produs in timpul trecerii printr-un pasaj,tunel sau trecere la nivel de cale ferata d)avarierea cutiei de viteze e)avarierea autoturismului s-a produs ca urmare a patrunderii cu acesta in zone inundate sau prin traversarea unor cursuri de apa f)in cazul in care accidentul a fost premeditat g)in cazul in care nu respecta art 2,litera A si B C.Chiriasul are obligatia de a depozita o garantie. Aceasta este returnabila integral la data expirarii prezentului contract si se constituie ca si o franciza a chiriasului in cazul uneia dintre urmatoarele daune: a)autoturismul prezinta deteriorari sau avarii produse din culpa sau neglijenta chiriasului b)in momentul predarii autoturismului starea tehnica a acestuia nu corespunde cu cea din momentul preluarii de catre chirias,datorita utilizarii neadecvate. c)in cazul nerespectarii art 2,litera A si B d)in cazul pierderii actelor sau cheilor autoturismului e)in cazul deteriorarii tapiteriei,bordului sau a altor elemente din interiorul autoturismului f)in cazul neprezentarii procesului verbal de la politie (anexa 2) pentru orice avariere.

3. OBLIGATILE PROPRIETARULUI: Proprietarul este obligat sa puna la dispozitia chiriasului autoturismul care face obiectul prezentului contract,in stare buna de functionare si in conformitate cu normele tehnice legale. Asigurarea FULL-CASCO si asigurarea RCA sint incluse in pret si intra in atributiile proprietarului.

4. TAXE: Chiriasul are obligatia de a plati anticipat pentru toata perioada cuprinsa in contractul de inchiriere Chiriasul se obliga sa aduca autoturismul inapoi cu cantitatea de carburant cu care l-a preluat,in caz contrar va fi taxat cu 1,5 euro/litru. Toate cheltuielile legate de utilizarea autoturismului(taxe de drum,taxe de parcare, amenzi,e.t.c)vor fi suportate 100% de chirias.

5. CONTRACTUL INCETEAZA La expirarea duratei prevazute in contract,prin returnarea autoturismului La expirarea extinderii duratei contractuale,conform unui contract intocmit la incetarea prezentului contract,prin returnarea autoturismului.

6. FORTA MAJORA Orice inprejurare independenta de vointa partilor,intervenita dupa data semnarii contractului si care inpiedica executarea acesteia este considerata ca forta majora si exonereaza de raspundere partea care o invoca. Sunt considerate ca forta majora,in sensul acestei clauze,inprejurari ca razboi, revolutie,cutremur,inundatii si embargou.

7. LITIGII: Partile contractante convin ca litigiile decurgind din interpretarea si executarea prezentului contract nu pot fi solutionate pe cale amiabila sa fie supuse instantelor judecatoresti competente.

Tarifele sunt exprimate in Euro/zi, acestea includ: agurarea RCA si CASCO FULL*, Rovigneta, asistenta rutiera nationala, km nelimitati, livrare gratuita pe toata raza Bucurestiului.

Conditii de plata pentru Inchirieri masini: Acceptam toate cartile de credit internationale (Eurocard, Mastercard, Visa, American Express).

De asemenea pentru a inchiria o masina puteti achita cash in LEI / EUR / USD.

Plata integrala se face in momentul semnarii contractului de inchiriere.

In Bucuresti sau in tara, la domiciliul clientului, la Aeroportul Baneasa sau Otopeni, RENT A CAR TOP va ofera masini de inchiriat cu sau fara sofer dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Testeaza calitatea masinilor de inchiriat de la Rentacartop. Rent a car top reprezinta o intreprindere tanara avand ca unic obiect de activitate Inchirieri masini Bucuresti si Inchirieri auto pretutindeni in Romania. Pentru orice tip de cerere Inchirieri masini, compania noastra va pune la dispozitie masini de inchiriat de clasa mica si mare. Indiferent de cerere Rent a car top este solutia satisfacerii nevoilor clientilor. Pentru abonare accesati site-ul www.rentacartop.ro specializat in inchirieri masini si inchirieri auto. Scopul serviciului de inchirieri masini este acela de a oferi clientilor calitate, confort, siguranta, si masini de inchiriat cat mai performante. Exista o clasificare de masini de inchiriat variata astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor. Va putem face o prezentare succinta de masini de inchiriat disponibile oricand si dotate tehnic pentru a evita orice neplacere: Dacia Logan, Renault Simbol, Chevrolet Aveo, Fiat Linea, Opel Corsa, Volkswagen Golf 5, Peugeot 308, Volkswagen Polo, Ford Focus, Opel Astra, Skoda Octavia, Hyundai Santa Fe. Inchirieri de masini se fac conform programului stabilit de catre potentialul client oferindu-se totodata asistenta gratuita pe tot parcursul inchirierii de masini. Calitatea serviciilor firmei Rent a car top masini de inchiriat este confirmata de multumirea neconditionata a clientilor care au apelat la oferta noastra de inchirieri masini. Doriti sa economisiti timp si bani? Apelati firma noastra de inchirieri masini si nu o sa fiti dezamagiti. Va punem la dispozitie masini de inchiriat cu asigurare Full Casco astfel incat indatoririle d-voastra fata de masina de inchiriat sa se reduca substantial. Indiferent de cererea clientului, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie avand un program avantajos pentru clientul sau.