Inchirieri Masini

Inchirieri Masini Bucuresti

Daca apelati in mod repetat la serviciul de inchirieri auto veti dispune automat de discount-uri deoarece clientii fideli devin o prioritate pentru firma noastra de inchirieri auto. Rent a car top ofera masini de inchiriat in toata tara cu sofer sau fara, in sistem de rent a car. Inchirieri auto la cele mai bune preturi din Bucuresti si din Romania. Inchirieri masini cu transfer: Dacia Logan, Fiat Albea, Volkswagen Golf, Opel Astra, Renault Symbol, Chevrolet Aveo, Ford Focus, Skoda Octavia, Hyundai Terracan la cele mai bune Preturi. Rent a car Top ofera discounturi si conditii avantajoase pentru inchirieri masini, clientilor fideli. Apelati la serviciile noastre de inchirieri auto pentru a va convinge. Inchirieri masini. Pentru confortul dumneavoastra va punem la dispozitie o varietate de masini de inchiriat. Inchirieri masini este obiectul nostru de activitate, oferind astfel clientilor nostri confort maxim prin calitatea masinilor de inchiriat disponibile. Prin inchirieri de masini si prin calitatea masinii de inchiriat va puteti rezolva orice problema in timp util. Oferim masini de inchiriat la preturi variate in functie de dorintele clientilor. Pentru inchirieri auto va puteti adresa si la numarul de telefon +40 722 379 993. Pentru detalii inchirieri masini nu ezitati sa sunati. La departamentul inchirieri masini se ofera consultanta gratuita despre masini de inchiriat. "Inchirieri masini" Firma noastra dispune de masini de inchiriat pentru toate buzunarele.

Tarifele sunt exprimate in Euro/zi, acestea includ: agurarea RCA si CASCO FULL*, Rovigneta, asistenta rutiera nationala, km nelimitati, livrare gratuita pe toata raza Bucurestiului.

Conditii de plata pentru Inchirieri masini: Acceptam toate cartile de credit internationale (Eurocard, Mastercard, Visa, American Express).

De asemenea pentru a inchiria o masina puteti achita cash in LEI / EUR / USD.

Plata integrala se face in momentul semnarii contractului de inchiriere.

In Bucuresti sau in tara, la domiciliul clientului, la Aeroportul Baneasa sau Otopeni, RENT A CAR TOP va ofera masini de inchiriat cu sau fara sofer dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Testeaza calitatea masinilor de inchiriat de la Rentacartop. Rent a car top reprezinta o intreprindere tanara avand ca unic obiect de activitate Inchirieri masini Bucuresti si Inchirieri auto pretutindeni in Romania. Pentru orice tip de cerere Inchirieri masini, compania noastra va pune la dispozitie masini de inchiriat de clasa mica si mare. Indiferent de cerere Rent a car top este solutia satisfacerii nevoilor clientilor. Pentru abonare accesati site-ul www.rentacartop.ro specializat in inchirieri masini si inchirieri auto. Scopul serviciului de inchirieri masini este acela de a oferi clientilor calitate, confort, siguranta, si masini de inchiriat cat mai performante. Exista o clasificare de masini de inchiriat variata astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor. Va putem face o prezentare succinta de masini de inchiriat disponibile oricand si dotate tehnic pentru a evita orice neplacere: Dacia Logan, Renault Simbol, Chevrolet Aveo, Fiat Linea, Opel Corsa, Volkswagen Golf 5, Peugeot 308, Volkswagen Polo, Ford Focus, Opel Astra, Skoda Octavia, Hyundai Santa Fe. Inchirieri de masini se fac conform programului stabilit de catre potentialul client oferindu-se totodata asistenta gratuita pe tot parcursul inchirierii de masini. Calitatea serviciilor firmei Rent a car top masini de inchiriat este confirmata de multumirea neconditionata a clientilor care au apelat la oferta noastra de inchirieri masini. Doriti sa economisiti timp si bani? Apelati firma noastra de inchirieri masini si nu o sa fiti dezamagiti. Va punem la dispozitie masini de inchiriat cu asigurare Full Casco astfel incat indatoririle d-voastra fata de masina de inchiriat sa se reduca substantial. Indiferent de cererea clientului, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie avand un program avantajos pentru clientul sau.