Inchirieri Masini

Inchirieri Masini Romania

Firma noastra de inchirieri masini va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme, cum ar fi Dacia Logan, Dacia Logan MCV, Peugeot 308, Renault New Symbol, Ford Focus, Volkswagen Polo, Opel Astra, Skoda Octavia, Hyundai Terracan la preturi foarte mici. Parcul nostru de masini este constituit din masini de inchiriat de top, noi, aflate in garantie si verificate periodic pentru a ne mentine in fruntea companiilor de inchirieri masini. Realizam o verificare foarte atenta a masinilor inaintea predarii catre client pentru a asigura o desfasurare ireprosabila a serviciului de inchirieri masini. Pentru inchiriere masini pe prioade mai lungi, acestea pot fi personalizate dupa bunul plac. Folosind serviciul nostru de inchirieri masini beneficiati de promptitudinea unei echipe de specialisti cu o experienta de peste 6 ani in domeniul de inchirieri masini si cu o flota de masini care isi mareste sigur numarul de masini, angajati si servicii, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de masinile inchiriate si de serviciile oferite de firma noastra.

Pretul pentru inchirieri masini este variabil in functie de tipul masinilor precum si in functie de perioada de inchiriere. Inchirieri masini se pot face la domiciliul clientului sau se pot livra acolo unde acesta doreste, cu sau fara sofer. Pentru masini de inchiriat pretul poate fi cuprins intre 15 € si 60 € in functie de cate zile se doreste masina de inchiriat. Daca perioada de inchiriere masini este mai mare clientul beneficiaza de un discount considerabil. Pretul este valabil atat pentru inchirieri masini Bucuresti cat si in celelalte locatii din Romania. Pentru inchirieri masini Baneasa si inchirieri auto Otopeni personalul companiei noastre de inchirieri masini este foarte bine selectat dand dovada de profesionalism si promptitudine oferind astfel servicii ireprosabile de inchirieri masini. Masini de inchiriat sunt disponibile atat in scop turistic cat si in scop business. Se pot selecta masini de inchiriat dupa dorinta clientului tinandu-se cont de interesele acestuia. Daca se doreste o masina de inchiriat in interes de afaceri firma noastra dispune de o serie de masini de inchiriat speciale pentru aceasta activitate iar daca se doreste o masina in scop turistic dispunem deasemenea de masini de inchiriat foarte confortabile si cu o capacitate deosebita. Nu evitati sa ne contactati firma de inchirieri masini si sigur o sa va punem la dispozitie cele mai bune oferte de inchiriei masini.

Comanda masini de inchiriat. Pentru orice fel de inchirieri masini puteti comanda atat prin intermediului site-ului rent a car top, completand on line draftul existent pe site-ul inchirieri masini sau masini de inchiriat, pe mobil dar si pe e-mail, disponibile in sectiunea de Contact. Orice comanda este o prioritate pentru firma noastra de inchirieri masini si va dispune imediat de un raspuns clar , prompt si concret. Prin comenzile on line de inchirieri masini veti putea beneficia si de anumite promotii. Pentru masini de inchiriat puteti sa ne contactati si telefonic la urmatorul numar de telefon (04) 0722379993. Indiferent de alegerea d-voastra noi va stam la dispozitie pentru a va oferi cat mai multe detalii despre inchirieri auto. Consumul unei masini de inchiriat. Stim ca este o prioritate pentru clientii nostrii si consumul de combustibil necesar pentru o masina de inchiriat. Insa suntem pregatiti sa oferim masini de inchiriat cu un consum redus de combustibil si auto cu un consum mai mare de combustibil. Rent a car top ofera masini de inchiriat cu rezervorul de combustibil plin. La returnarea autoturismului, clientul este obligat sa prezinte autoturismul cu rezervorul plin, acesta fiind un proces prestabilit de firma de inchirieri masini. Dotare la masini de inchiriat.

Pentru inchirieri masini se face revizie tehnica ori de cate ori este nevoie oferind siguranta clientilor nostrii. Rent a car top dispune de masini de inchiriat cu GPS pentru a usura calatoria clientului in locatiile necunoscute in cazul in care acesta nu doreste sofer de la firma de inchirieri auto. La sediul companiei de inchirieri masini puteti testa masina pe care o doriti. Astfel va puteti convinge de dotarile acesteia si anume: Aer conditionat, Inchidere centralizata, ABS, Radio CD, Geamuri electrice, ESP. Firma de inchirieri masini va percepe o taxa in situatia in care clientul nu prezinta autoturismul cu rezervorul plin, detalii pe pagina de Termeni. Indiferent daca esti cetatean roman sau strain, firma de inchirieri masini ofera masini de inchiriat asa cum iti doresti. Oferta de masini de inchiriat nu este fixa in sensul ca se pot face inchirieri masini atat pentru o perioada foarte scurta cat si pentru mai mult timp (in cazul unei calatorii prin Romania).

Inchirieri masini - garantia, taxele si modalitatea de plata. Rent a car top inchirieri de masini percepe o garantie luandu-se in considerare tipul masinii de inchiriat. Garantia pentru inchirieri masini mai este retinuta si pentru a se evita posibilele avarieri cum ar fi murdarirea tapiseriei cu substante nelavabile, arderea in mod intentionat a scauneler, etc. Cand se returneaza masina de inchiriat in aceleasi conditii imediat se ofera si garatia clientului. Pentru orice intrebare despre inchirieri de masini si garatia ei va putem raspunde si prin email la urmatoarea adresa: m8anghel@yahoo.com, disponibil non-stop. La inchirieri de masini oferite de rent a car top orice autoturism are asigurare eliminand toate daunele in caz de avariere sau furt. Pentru inchirieri de masini modalitatea de plata cea mai uzuala este cash LEI/USD/EUR, insa se pot face plati si prin sistemul bancar. Se accepta cartile de credit internationale (Eurocard, Mastercard, Visa, American Expres). In momentul livrarii masinii de inchiriat se va completa un contract oferit de firma de inchirieri masini in care vor fi mentionate drepturile si obligatiile clientului precum si cele ale firmei de inchirieri masini. De asemenea se va preciza si pretul stabilit de parti. In cazul in care nu sunteti in totalitate de acord cu conditiile impuse de firma de inchirieri masini se pot modifica acele impedimente astfel incat clientul si firma de inchirieri masini sa ajunga de comun acord.

Tarifele sunt exprimate in Euro/zi, acestea includ: agurarea RCA si CASCO FULL*, Rovigneta, asistenta rutiera nationala, km nelimitati, livrare gratuita pe toata raza Bucurestiului. Conditii de plata pentru Inchirieri masini: Acceptam toate cartile de credit internationale (Eurocard, Mastercard, Visa, American Express). De asemenea pentru a inchiria o masina puteti achita cash in LEI / EUR / USD. Plata integrala se face in momentul semnarii contractului de inchiriere. In Bucuresti sau in tara, la domiciliul clientului, la Aeroportul Baneasa sau Otopeni, RENT A CAR TOP va ofera masini de inchiriat cu sau fara sofer dand dovada de seriozitate si profesionalism.

Testeaza calitatea masinilor de inchiriat de la Rentacartop. Rent a car top reprezinta o intreprindere tanara avand ca unic obiect de activitate Inchirieri masini Bucuresti si Inchirieri auto pretutindeni in Romania. Pentru orice tip de cerere Inchirieri masini, compania noastra va pune la dispozitie masini de inchiriat de clasa mica si mare. Indiferent de cerere Rent a car top este solutia satisfacerii nevoilor clientilor. Pentru abonare accesati site-ul www.rentacartop.ro specializat in inchirieri masini si inchirieri auto. Scopul serviciului de inchirieri masini este acela de a oferi clientilor calitate, confort, siguranta, si masini de inchiriat cat mai performante. Exista o clasificare de masini de inchiriat variata astfel incat sa satisfaca cerintele clientilor. Va putem face o prezentare succinta de masini de inchiriat disponibile oricand si dotate tehnic pentru a evita orice neplacere: Dacia Logan, Renault Simbol, Chevrolet Aveo, Fiat Linea, Opel Corsa, Volkswagen Golf 5, Peugeot 308, Volkswagen Polo, Ford Focus, Opel Astra, Skoda Octavia, Hyundai Santa Fe. Inchirieri de masini se fac conform programului stabilit de catre potentialul client oferindu-se totodata asistenta gratuita pe tot parcursul inchirierii de masini. Calitatea serviciilor firmei Rent a car top masini de inchiriat este confirmata de multumirea neconditionata a clientilor care au apelat la oferta noastra de inchirieri masini. Doriti sa economisiti timp si bani? Apelati firma noastra de inchirieri masini si nu o sa fiti dezamagiti. Va punem la dispozitie masini de inchiriat cu asigurare Full Casco astfel incat indatoririle d-voastra fata de masina de inchiriat sa se reduca substantial. Indiferent de cererea clientului, firma noastra de inchirieri auto va sta la dispozitie avand un program avantajos pentru clientul sau.